Real Finans Forbrukslån

Finansagenten Real Finans har hjulpet nordmenn med forbrukslån siden 1987, som en av landets største på låneformidling. I 2014 ble de en del av Folkelånet Telefinans AS. Med dette kunne Real Finans utvide tilbudet sitt og tilby enda bedre tjenester til kundene sine. Du vil få mange gode tilbud på forbrukslån fra anerkjente banker via Real Finans.

Finansagenten Real Finans

En finansagent er en låneformidler. Det vil si at når du søker forbrukslån hos Real Finans så er det ikke de som gir deg lånet. Real Finans sender søknaden din videre til de bankene de samarbeider med. Deretter foretar hver enkelt bank en vurdering av søknaden din og du vil motta lånetilbudene rett fra bankene. Det er gratis å søke lån via Real Finans. Når finansagenten har sendt din søknad til bankene har ikke de noe ansvar for hva som skjer videre. Spørsmål eller andre ting som gjelder et konkret lån/lånetilbud skal rettes til banken som ga deg lånet.

Mange tilbud gir deg sammenligningsgrunnlag

Det er flere fordeler ved å søke forbrukslån via Real Finans. Den aller største er at du vil få flere lånetilbud uten at du er forpliktet til noe. Det gir deg muligheten til å sammenligne de forskjellige bankene opp mot hverandre. Deretter kan du velge det tilbudet som passer deg best. Pass på at du sammenligner de totale kostnadene, og ikke kun ser på hvilken effektiv rentesats du tilbys. Det er renten sammen med nedbetalingstiden som er avgjørende for kostnadene.

Forbrukslån via Real Finans

Real Finans kan hjelpe deg med forbrukslån fra kr 5000 og til kr 500 000. Maksimal nedbetalingstid for de største lånesummene er 15 år. Real Finans kan ikke garantere deg en viss rentesats, men renteeksemplet deres gir et bilde av hva du kan forvente deg. Et tenkt forbrukslån på kr 65 000 o/5år vil få en effektiv rente på 15,80%. Real Finans samarbeider med en rekke kjente banker som for eksempel DNB, Bank Norwegian, Ikano Bank, bloggen Forbrukslån og yA Bank. Du finner en fullstendig oversikt over alle bankene på hjemmesiden til finansagenten.

Hvordan bestemmes dine renter?

Det er hver enkelt bank som vurderer hvilken rente du kan tilbys på forbrukslån. Real Finans bare videreformidler søknader (som vi har nevnt tidligere). Bankene utfører en kredittsjekk på deg. Utfra hvordan du scorer på denne settes renten. Det vil si at kommer du godt ut vil du kunne få tilbud om laveste rente. Det er viktig å merke seg at hver enkelte bank gir hvert sitt tilbud, og derfor kan rentetilbudene variere. Søker du med en medlåner vil Real Finans sende din søknad kun til de bankene som har denne ordningen.

Slik søker du via Real Finans

På hjemmesiden til Real Finans finner du søknadskjemaet. Her fyller du inn opplysningene du blir bedt om. Legg merke til at du også kan søke refinansiering via dette skjemaet. Benytter du Bank ID vil hele søknadsprosessen gå rimelig raskt, som regel vil man få svar samme dag som man søker. Søker du på ettermiddagen eller kveld vil ikke svaret komme før tidligst neste dag. Det kan variere hvor raskt du har pengene på kontoen din, men normalt har du de i løpet av 1 til 3 dager.

Nedbetaling av forbrukslån

Når du har signert låneavtalen og fått pengene på konto er Real Finans ute av bildet. Nå er det banken du skal forholde deg til angående nedbetaling og eventuelt andre tjenester. Du kan betale ned et forbrukslån på avtalt tid eller velge å gjøre det raskere. Ja, du kan til og med innfri hele lånesummen om du ønsker. Å betale ned raskere er kostnadsfritt for deg.